Överraskningen förstörd

Bildläcka på Galaxy S10 bekräftar rykten

Lanseringen närmar sig och nu får vi se bilder som avslöjar i princip allt med Galaxy S10-familjen, åtminstone till det yttre.

Dagarna då vi kunde bli genuint överraskade när en produkt avtäcktes tycks vara förbi, särskilt när det gäller de stora flaggskeppsprodukterna. Samsungs Galaxy S10-familj ska presenteras om blott några veckor, men nu har bilder på telefonerna i sin helhet letat sig ut på nätet. De stora funktionerna det skvallrats om inför presentationen syns alla här.

Bilderna visar upp både den vanliga Galaxy S10-modellen och dess större syskon S10+. Som det skvallrats om tidigare visar bilderna upp att den vanliga modellen får ett skärmhål för en främre kamera medan skärmhålet i S10+ rymmer två främre kameror. Skärmen för den vanliga modellen ska vara 6,1 tum medan S10+ hamnar på 6,4 tum, med andra ord mindre skillnad mellan de två modellerna jämfört med hur det var med S9-familjens motsvarigheter.

Telefonernas baksida visar upp tre kameror, men ingen fingeravtrycksläsare vilket sannolikt innebär att ryktet om en fingeravtrycksläsare baserad på ljudvågor som integreras i skärmen stämmer. Bilderna visar tre olika färger för telefonerna i form av vitt, svart och grön. Den billigare instegsmodellen Galaxy S10E, som inte visas i bilderna, väntas också komma i en gul färg.

Källa: 9to5google

Kommentarer
10 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.