Överraskningen förstörd

Bildläcka på Galaxy S10 bekräftar rykten

Lanseringen närmar sig och nu får vi se bilder som avslöjar i princip allt med Galaxy S10-familjen, åtminstone till det yttre.

Dagarna då vi kunde bli genuint överraskade när en produkt avtäcktes tycks vara förbi, särskilt när det gäller de stora flaggskeppsprodukterna. Samsungs Galaxy S10-familj ska presenteras om blott några veckor, men nu har bilder på telefonerna i sin helhet letat sig ut på nätet. De stora funktionerna det skvallrats om inför presentationen syns alla här.

Bilderna visar upp både den vanliga Galaxy S10-modellen och dess större syskon S10+. Som det skvallrats om tidigare visar bilderna upp att den vanliga modellen får ett skärmhål för en främre kamera medan skärmhålet i S10+ rymmer två främre kameror. Skärmen för den vanliga modellen ska vara 6,1 tum medan S10+ hamnar på 6,4 tum, med andra ord mindre skillnad mellan de två modellerna jämfört med hur det var med S9-familjens motsvarigheter.

Telefonernas baksida visar upp tre kameror, men ingen fingeravtrycksläsare vilket sannolikt innebär att ryktet om en fingeravtrycksläsare baserad på ljudvågor som integreras i skärmen stämmer. Bilderna visar tre olika färger för telefonerna i form av vitt, svart och grön. Den billigare instegsmodellen Galaxy S10E, som inte visas i bilderna, väntas också komma i en gul färg.

Källa: 9to5google

Kommentarer
10 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.