Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples butikschef Angela Ahrendts slutar

Efter att ha framgångsrikt lett uppbyggnaden av Apples butiken världen om de senaste fem åren lämnar hon nu över till Deirdre O'Brien. Ahrendt lämnar Apple i april.

Apple får nog ses som katalysatorn för de senaste årens trend med att företag satsar på egna påkostade butiker. Apples koncept med lyxiga och påkostade butiker har spritt sig till majoriteten av de stöstorasta städerna världen över, och chefen för denna butikssatsning hos Apple har under flera år varit Angela Ahrendts.

De stora framgångarna till trots väljer hon nu att lämna uppdraget i april, och då kommer Apple-veteranen Deirdre O'Brien ta över stafettpinnen. Det ges ingen konkret anledning till varför hon lämnar företaget nu, utöver att hon ska ge sig iväg på nya personliga äventyr. Ahrendts rekryterades till Apple 2013 från den lyxiga klädkedjan Burberry.

Fortsätter satsa på butiker

Apples satsning på expansion av butiker lär fortsätta som tidigare under O'Briens styre, och som en del i detta får vi fortsätta hålla ögonen på den omtalade butiken som planeras för Stockholm. Planerna för butiken i Kungsträdgården fick läggas på is då de fick nej av Stockholms stad.

Vad tror ni, är det fortfarande en bra idé att bygga egna påkostade butiker i en tid av näthandel?

Källa: Apple

Skriven av Andreas Eklöv
Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.