Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99 besöker Philips Hue på Stockholmsmässan

Ni röstade fram Philips Hue till årets hemma-pryl här på 99. Just nu ställer de ut på Stockholm Furniture & Light Fair på Stockholmsmässan. Ida åkte dit för att spana in de senaste produkterna.

Stockholm Furniture & Light Fair pågår nu på Stockholmsmässan. Lördagen den 9 februari är mässan öppen för allmänheten och för den som är nyfiken på Philips Hue, och vad det där med smart belysning hemma egentligen ska vara bra för, är mässan väl värd ett besök. Bolaget bakom Philips Hue heter numera Signify och ställer ut många praktiska exempel på hur deras belysning fungerar och kommer till sin rätt.

När vi bad er att rösta fram årets hemma-pryl var det just Philips Hue ni röstade fram till vinnare. En stor anledning till det är för att de gör det väldigt enkelt och smidigt att komma igång med smart belysning. För den som vill knyta ihop belysningen med sitt övriga smarta hem samarbetar Signify med flera andra aktörer och det finns stöd för exempelvis Apples Homekit och Siri samt Googles röstassistent.

Nytt för i år är nya produkter för utomhusbruk, bland annat en väderskyddad utomhussensor som är trådlös och batteridriven. Den låter dig ställa in hur du välkomnas hem, den kan exempelvis automatiskt slå på ljuset när du kommer hem och den integrerade dagljussensorn ser till att lampan tänds först när det är mörkt.

Det har också släppts nya Outdoor-lampor som är väggmonterade, piedestaler och trädgårdslampor som ger dig många möjligheter att intelligent lysa upp trädgården och andra utomhusområden med både vitt och färgat ljus.

De nya produkterna ska finnas ute i handeln under februari månad i år.

Läs mer

Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.