Microsoft Build inleds 6 maj

Microsoft inleder sin årliga utvecklarkonferens 6 maj i år, och precis som förra året går det hela av stapeln i företagets hemstad Seattle.

Microsoft har tillkännagjort datumen för årets utvecklarkonferens Build, och det blir mellan 6 och 8 maj som bolaget samlar utvecklare och andra entusiaster i Seattle. Registrering för konferensen öppnar 27 februari.

Än så länge vet vi inte många detaljer om vilka eventuella produktlanseringar och nyheter vi kan förvänta oss, men en rimlig gissning är att det blir mycket fokus på systemet Windows 10 och Microsofts Surface-familj.

Någon mer som skulle bli glad att höra något mer om Microsofts uppföljare till AR-glasögonen Hololens?

Läs mer:

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.