Microsoft Build inleds 6 maj

Microsoft inleder sin årliga utvecklarkonferens 6 maj i år, och precis som förra året går det hela av stapeln i företagets hemstad Seattle.

Microsoft har tillkännagjort datumen för årets utvecklarkonferens Build, och det blir mellan 6 och 8 maj som bolaget samlar utvecklare och andra entusiaster i Seattle. Registrering för konferensen öppnar 27 februari.

Än så länge vet vi inte många detaljer om vilka eventuella produktlanseringar och nyheter vi kan förvänta oss, men en rimlig gissning är att det blir mycket fokus på systemet Windows 10 och Microsofts Surface-familj.

Någon mer som skulle bli glad att höra något mer om Microsofts uppföljare till AR-glasögonen Hololens?

Läs mer:

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på sina respektive håll.

Med Samsungs storslagna Galaxy S10-lansering nyss avklarad tar veckans fredagsvideo en titt på reklamfilmerna för samtliga föregångare.

Razers första två telefoner har inte direkt rosat marknaden, och nu dyker det upp tecken på att företaget inte tänker fortsätta försöka.

Inför nästas veckas förväntade presentation bistår en Twitter-läcka med pressbilder på Nokias kommande flaggskeppstelefon.

Enligt uppgifter kan Apple släppa ett eget kreditkort tillsammans med Goldman Sachs. Kortet ska integreras med Apples Wallet-app och erbjuda funktioner för att hålla koll på hur mycket man spenderar.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.