Apple bjuder in filmstjärnor till event 25 mars

Ännu en rapport uppger att Apple förbereder ett event 25 mars, och en lång rad Hollywood-stjärnor ska vara inbjudna. Det ger hopp åt alla som hoppas på den länge omtalade strömmande videotjänsten från Apple.

Enligt rapporter från flera håll kommer Apple att hålla ett lanseringsevent 25 mars, som främst fokuserar på nya tjänster. Nyligen skrev vi om en en kommande nyhetstjänst från företaget, men enligt Bloomberg blir det också en lansering av den länge omtalade film- och tv-tjänsten.

Enligt rapporten har Apple bjudit in Hollywood-stjärnor för att närvara vid eventet, så som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner och regissören JJ Abrams. Samtliga dessa namn är inblandade i olika originalproduktioner som Apple uppges ha på gång till sin tjänst.

Apple har själva givetvis inte bekräftat något officiellt, men det verkar nu alltså allt mer troligt att det blir ett Apple-event nu i mars. En ny nyhetstjänst och en ny videotjänst räcker förmodligen för att fylla ut tiden, men visst vore det roligt om det också kunde finnas plats för lite ny hårdvara?

Läs mer:

Källa: Bloomberg

Kommentarer
15 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.