Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bjuder in filmstjärnor till event 25 mars

Ännu en rapport uppger att Apple förbereder ett event 25 mars, och en lång rad Hollywood-stjärnor ska vara inbjudna. Det ger hopp åt alla som hoppas på den länge omtalade strömmande videotjänsten från Apple.

Enligt rapporter från flera håll kommer Apple att hålla ett lanseringsevent 25 mars, som främst fokuserar på nya tjänster. Nyligen skrev vi om en en kommande nyhetstjänst från företaget, men enligt Bloomberg blir det också en lansering av den länge omtalade film- och tv-tjänsten.

Enligt rapporten har Apple bjudit in Hollywood-stjärnor för att närvara vid eventet, så som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner och regissören JJ Abrams. Samtliga dessa namn är inblandade i olika originalproduktioner som Apple uppges ha på gång till sin tjänst.

Apple har själva givetvis inte bekräftat något officiellt, men det verkar nu alltså allt mer troligt att det blir ett Apple-event nu i mars. En ny nyhetstjänst och en ny videotjänst räcker förmodligen för att fylla ut tiden, men visst vore det roligt om det också kunde finnas plats för lite ny hårdvara?

Läs mer:

Källa: Bloomberg

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.