Dags för Samsung Unpacked – se vår livesändning här

Kvällen är äntligen kommen. Vi är redo för Samsungs första Unpacked-event för 2019 och drar igång försnack och livesändning strax efter klockan 19.

Det här är ingen vanlig event-kväll för vår del. Vi har skaffat lokal och bjudit in er att vara med oss för att se på Samsung Unpacked – men vi har självklart inte tänkt glömma alla er som av olika anledningar inte kan vara med oss på plats i Stockholm ikväll.

Strax efter klockan 19 drar vi gång livesändningen från Scandic Downtown Camper och du hittar strömmen här ovanför. Vi kommer också att hålla till i kommentarstråden du hittar till den här artikeln för att snacka lite om kvällens lanseringar av nya Galaxy-telefoner (och kanske en del annat med?).

Kommentarer
33 svar

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.

Ica har en alldeles egen röstassistent vid namn Monica som via Google Home kan hjälpa dig med att skapa inköpslistor eller tipsa om vad du ska äta till middag. Så här funkar den.

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.