Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Razer verkar överge mobilbranschen

Razers första två telefoner har inte direkt rosat marknaden, och nu dyker det upp tecken på att företaget inte tänker fortsätta försöka.

När Andreas och Amanda lade vantarna på den första Razer-telefonen var intrycken inte direkt rosande varma. Den snabba skärmuppdateringen kunde inte kompensera för burkigt ljud, usel kamera och en generellt sett obekväm form. När Jakob testade Razer Phone 2 sågades den vid fotknölarna.

Läs också: Razer Phone 2 misslyckas med nästan allt Det är inte lätt ge sig in i en ny bransch och direkt konkurrera med de etablerade aktörerna, och det verkar som att Razer inte haft tillräckligt stora framgångar med de första två försöken. Under helgen som var stängde Razer ner sin egna spelbutik, och igår fick sajten Droid-Life ett tips om att företaget kommer sluta tillverka telefoner helt.

När Droid-Life kontaktade Razer om ärendet fick de svaret att ett 30-tal anställda sagts upp och att vissa delar av mobildivisionen har flyttats om för att fokusera på andra projekt. Razer menar dock att man kommer fortsätta arbeta på nya initiativ för hårdvara och mjukvara, vilken kan ses som ett tecken på att fler telefoner är planerade, men det kan också betyda att Razer behåller kompetens för att underhålla mjukvaran i de produkter som redan lanserats.

Om Razer fortsätter ta fram mobiltelefoner återstår att se, men med tanke på att ett flertal stora etablerade aktörer som Sony, LG och HTC går kräftgång på mobilmarknaden är sannolikheten för en framtida dundersuccé för Razers del inte särskilt stor.

Källa: Droid-Life via Extremetech

Jakob sågar Razer Phone 2

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.