Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Motorola utlovar också vikbar mobil

Motorola vill inte vara sämre än någon annan, och utlovar en mobil med vikbar skärm inom kort. Vad det verkar viks den här produkten på höjden.

Både Samsung och Huawei slog på stora trumman inför och under MWC med varsin påkostad mobiltelefon med vikbar bildskärm. Till Engadget säger nu Lenovo-ägda Motorola att också de har en vikbar modell på gång.

Förra månaden kom rykten om att en ny version av den populära vikbara mobilen Motorola Razr var på gång, men nu med en vikbar bildskärm. Enligt Motorola-chefen Dan Dery har tillverkaren jobbat på vikbart under lång tid, och förfinat tekniken.

Vad det verkar är alltså som att Motorola satsar på en mobil som viks ihop på höjden, istället för att Samsung och Huawei som båda viks ut på bredden. Det skulle alltså kunna ses som en ny generations Motorola Razr, fast här är det skärmen som viks istället för två halvor av en telefon. När Motorolas produkt dyker upp är inte känt, men enligt Dery har företaget "inga planer på att komma senare än någon annan till marknaden".

Läs mer:

Källa: Engadget

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.