Böjbart glas och Tim Apple

Veckans podd handlar en hel del om Samsung Galaxy S10 Plus som Andreas testat och nu lämnar över till Jakob, men det finns också utrymme för snack om Tim Apple och framtidens produkter från samma företag. Missa inte!

Torsdagar är heliga dagar på redaktionen då vi spelar in veckans avsnitt av 99podden. Den här veckan är Andreas, Ida och Jakob på plats i studion för att snacka böjbart glas från Corning, snygga bakgrundsbilder till Galaxy S10, popup-kamera i Oneplus 7 och om Tim Apple som lovar fantastiska prylar från företaget framöver.

Det blir också mycket snack om Galaxy S10 Plus som Andreas precis testat färdigt. Nu lämnar han över till Jakob som ska prova på livet som Samsung-användare för en vecka med daglig videodagbok och allt det medför.

Trevlig helg!

Avsnitt: Böjbart glas och Tim Apple

Längd 53:33, filstorlek 49,15 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.

Ica har en alldeles egen röstassistent vid namn Monica som via Google Home kan hjälpa dig med att skapa inköpslistor eller tipsa om vad du ska äta till middag. Så här funkar den.

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.