Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nästa Ipod Touch ser ut att få Face ID

En intressant ikon har hittats i betaversionen av IOS 12.2, som antyder att nästa Ipod Touch kan slopa hemknappen för Face ID.

Många trodde nog att Apple var färdiga med sin familj Ipod-produkter för länge sen, men enligt rykten är en ny version av Ipod Touch på gång. Nu verkar det rentav som att det kan röra sig om en relativt stor uppgradering, med ny design inspirerad av Iphone X-telefonerna.

Dessa senaste uppgifter härrör från en ikon som hittats i den fjärde betaversionen av IOS 12.2, enligt den självutnämnde produktläckaren Johnathan Mitchell på Twitter. Beskrivningen HLSipod är den nuvarande Ipod Touch sjätte generationen, så rent logiskt bör HLSipod2 syfta på den kommande sjunde generationen.

Utifrån den minimalistiska ikonen kan vi sluta oss till att nya Ipod Touch gör sig av med hemknappen, vilket torde innebära att den också får Face ID som inloggningsmetod. Helt säker kan man dock inte vara, för ikonen visar ingen skärmflärp vilket liknande ikoner för Iphone och Iphone XS har. Att ikonen inte heller är centrerad gör det möjligt att det kan handla om en tillfällig ikon som kommer att ersättas.

Men visst vore det trevligt med en Ipod Touch i helt modern design a la 2019?

Källa: Twitter

Läs mer:

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.