Apple bekräftar event 25 mars

Apple har skickat ut inbjudningar till ett mediaevent 25 mars som kommer att hållas i Steve Jobs Theater vid bolagets huvudkontor Apple Park.

Efter några veckor av allt säkrare rykten har Apple nu bekräftat att det blir ett mediaevent i mars månad, närmare bestämt 25 mars. Apple har skickat ut inbjudningar med den ledtrådsfyllda frasen "It´s show time".

Enligt förhandsrykten kommer Apple under eventet att lansera sin länge omtalade strömmande videotjänst, och även en prenumerationstjänst för nyheter.

Eventet kommer att hållas i Steve Jobs Theater vid bolagets huvudkontor Apple Park. Eventet kommer också att strömmas live via nätet, och det hela inleds klockan 18:00 svensk tid.

Vad tror ni vi får se?

Läs mer:

Kommentarer
104 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.