Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Xiaomi presenterar två telefoner 18 mars

Utöver Redmi 7 och Redmi 7 Pro avslöjar företaget även att de ska presentera en hemlig produkt som inte är en telefon.

Mars ser ut att bli en hektisk månad för kinesiska telefontillverkare. Huawei har sedan tidigare bekräftat att deras event den 26 mars ska innehålla avtäckandet av vårens nyheter P30 och P30 Pro, och nu går Xiaomi ut med att de håller ett event veckan innan den 18 mars.

Det är i företagets mjukvaruforum MIUI Forum som informationen presenteras. Eventet gäller den kinesiska lanseringen av Redmi 7, Redmi 7 Pro och en hemlig ny produkt som inte är en telefon. Redmi har sedan tidigare knoppats av från Xiaomi och ska marknadsföras som ett eget märke, och dessa produkter blir den första uppsättningen som lanseras i Kina under Redmi-flagg.

I och med att Xaomi-produkter etablerade sig på svenska marknaden i fjol finns det en chans att de nya produkterna lanseras även här. Då Redmi-familjen i regel huserar i mellan- till budgetsegmentet finns risken att Xiaomis svenska återförsäljare väljer att inte plocka in den till den mer premium-fokuserade svenska marknaden, men den okända nya produkten kan kanske leta sig hit.

I en bild som publicerades i inlägget för den kinesiska lanseringen ska det tydligen finnas ledtrådar till vad den nya produkten är. Kan du lista ut vad det handlar om för produkt? Vi gissar på en surfplatta eller fristående kamera av något slag.

Källa: MIUI Forum

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.