Ipod Touch kan släppas redan idag

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

I måndags släppte Apple nya modeller av Ipad Air och Ipad Mini, och i går följde företaget upp med en uppdatering av den stationära datorn Imac med snabbare processorer och bättre grafikkort. Idag kommer enligt uppgift en ny modell av Ipod Touch, något som det ryktats om ett tag.

Uppgifterna kommer från Macrumors, vars källa hävdade att Apple skulle släppa Ipad, Imac och Ipod Touch under måndag, tisdag och onsdag den här veckan. Eftersom de två första lanseringarna stämt är det mycket troligt att även en Ipod Touch idag kommer dyka upp.

Ipod Touch fick sin senaste uppdatering i juli 2015. Med tanke på att Ipod Touch knappast är Apples storsäljare ska vi nog inte vänta oss några större nyheter vad gäller design och funktion. Men åtminstone en biffigare processor och kanske en bättre kamera skulle bidra till att göra Touch lite mer aktuell. Om inte annat skulle det göra den lilla IOS-maskinen kapabel att ta emot IOS-uppdateringar de närmaste åren.

Källa: Macrumors

Läs mer:

Kommentarer
3 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.