Bilder på Huawei P30 Pro läcker ut

Nästa vecka släpper Huawei sitt nya flaggskepp P30 Pro, men redan nu finns bilder på nätet.

På tisdag nästa vecka är det dags för Huawei att lansera sin nya flaggskeppsmobiler P30 och P30 Pro under ett särskilt event i Paris. En hel del av informationen har redan läckt ut, som till exempel att telefonen kommer att ha processorn Kirin 980, en fingeravtrycksläsare i skärmen och kanske främst en extra imponerande kamera med superzoom på upp till 10x.

Nu har också ett flertal bilder läckt ut från olika håll på nätet, bland annat via Evan Blass på Twitter och Mysmartprice. Bland annat avslöjas här vilka färgalternativ Huawei tänker locka med, och sammanfattningsvis verkar de tonade kulörerna från förra året leva vidare. Roligaste färgen ser annars ut att vara en röd variant.

Vi kommer finnas på plats i Paris vid lansering, och kommer alltså snart kunna erbjuda en närmare titt på Huawei P30 och P30 Pro.

Källa: Evan Blass på Twitter | Mysmartprice

Läs våra senaste tester av Huaweis produkter:

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.