Ny bild på Airpower dyker upp i källkoden på Apples webbsida

Internet-detektiver har grävt fram nya bilder på Airpower, och enligt källor ska nya förseningar inneburit att lanseringen sker först sent i mars.

Airpower är ett tillbehör för trådlös laddning av ett flertal Apple-produkter, och den presenterades tillsammans med Iphone X under hösten 2017. Sedan dess har det varit otypiskt tyst om produkten från Apples håll, och trots ihärdig optimism från 99-redaktionens egna Jakob Nilsson har tiden gått utan uppdateringar om lanseringen. Nu har det dock dykt upp tecken på att lanseringen sker inom kort.

De flitiga grävarna hos Macrumors har gått igenom koden för Apples webbplats och lyckats upptäcka en ny produktbild på produktsidan för Airpower. Bilden visar en Iphone XS och de nya trådlösa Airpods-hörlurarna som presenterades blott tidigare i veckan. Tidigare produktbilder har visat en Iphone X och Apple Watch-klocka på Airpowe-laddaren.

En annan bit information som ytterligare stärker tecknen på att en lansering är nära förestående kommer från den Taiwanesiska publikationen Digitimes som pratat med källor inom branschen som påstår att komponenttillverkaren Lite-On Semiconductor, som tillverkar komponenter som används i den här typen av produkter, väntar sig fördubblade intäkter för andra kvartalet då deras komponenter ska användas i Apple Airpower.

Slutet av mars är inte långt borta, så väldigt snart vet vi om Jakob och alla andra som tröstlöst trott på en Airpower-lansering får rätt i sin sak.

Källa: Macrumors, Digitimes

Kommentarer
16 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.