Så ser du Apple-eventet ikväll

Ikväll klockan 18 svensk tid drar Apple igång årets första event som också livesänds för alla oss som blev utan en inbjudan till Apple Park i Cupertino, USA. Så här tittar du.

För ett tag sedan skickade Apple ut inbjudningar till utvalda gäster att komma till Steve Jobs Theater den 25 mars klockan 18 svensk tid. Det är ikväll det. Alla vi som inte fått någon inbjudan kan dock se fram emot att se på presentationen som livesänds.

Vanligtvis inleder Apple sändningen 10 minuter innan utsatt tid, men nu är de lite extra skämtsamma och har redan börjat sändningen (som mestadels visar en tom scen). Men då och då händer det grejer. Skådespelaren Chris Evans har exempelvis försökt ringa in. Evans har en roll i den kommande Apple-serien Defending Jacob.

På Twitter har användare delat med sig av roliga saker som hänt under tiden som sändningen pågått.

Det går att se Apples keynote via deras webbplats, apple.com/apple-events. Det fungerr bäst i Safari, men också Chrome och Edge brukar fungera. Har du en Apple TV kan du ladda ned en speciell Apple Events-app och se på sändningen där.

Har du inte tid att titta direkt ikväll kommer hela presentationen upp på Apples Youtube-kanal efteråt.

Vi på redaktionen kommer självklart att kika på eventet och rapportera om nyheterna. Häng med oss här i kommentarstråden både före, under och efter!

Senaste nytt om mars-eventet:
Om du bara vill hålla koll på en enda länk fram till och efter eventet är det här taggen för dig: apple-mars-2019.

Kommentarer
104 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.