Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så ser du Apple-eventet ikväll

Ikväll klockan 18 svensk tid drar Apple igång årets första event som också livesänds för alla oss som blev utan en inbjudan till Apple Park i Cupertino, USA. Så här tittar du.

För ett tag sedan skickade Apple ut inbjudningar till utvalda gäster att komma till Steve Jobs Theater den 25 mars klockan 18 svensk tid. Det är ikväll det. Alla vi som inte fått någon inbjudan kan dock se fram emot att se på presentationen som livesänds.

Vanligtvis inleder Apple sändningen 10 minuter innan utsatt tid, men nu är de lite extra skämtsamma och har redan börjat sändningen (som mestadels visar en tom scen). Men då och då händer det grejer. Skådespelaren Chris Evans har exempelvis försökt ringa in. Evans har en roll i den kommande Apple-serien Defending Jacob.

På Twitter har användare delat med sig av roliga saker som hänt under tiden som sändningen pågått.

Det går att se Apples keynote via deras webbplats, apple.com/apple-events. Det fungerr bäst i Safari, men också Chrome och Edge brukar fungera. Har du en Apple TV kan du ladda ned en speciell Apple Events-app och se på sändningen där.

Har du inte tid att titta direkt ikväll kommer hela presentationen upp på Apples Youtube-kanal efteråt.

Vi på redaktionen kommer självklart att kika på eventet och rapportera om nyheterna. Häng med oss här i kommentarstråden både före, under och efter!

Senaste nytt om mars-eventet:
Om du bara vill hålla koll på en enda länk fram till och efter eventet är det här taggen för dig: apple-mars-2019.

Kommentarer
104 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.