Galaxy Fold kan förbokas 26 april

Årets första stora vikbara flaggskeppsmobil kommer kunna förbokas hos utvalda återförsäljare och operatörer fredagen den 26 april.

Vikbara telefoner kommer utan tvekan bli en av årets stora tekniknyheter på mobilfronten, och för oss på svenska marknaden blir det den tveklöst största då 5G-nätverken inte är etablerade här än. Samsung Galaxy Fold är den mest uppmärksammade av dessa, och mot slutet av april kan otåliga entusiaster förboka enheten.

Samsung Galaxy Fold är en kombination av en mindre yttre skärm på 4,6 tum som används när telefonen är ihopvikt, men när telefonen viks ut visas den 7,3 tum stora Super AMOLED-skärmen på insidan. Det har nyligen framkommit att alla Galaxy Fold-enheter kommer använda Qualcomm Snapdragon 855, även internationellt, vilket alltså innebär att Samsungs egna Exynos-kretsar inte nyttjas här.

Samsung Galaxy Fold ska kunna förbokas på Samsung.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 26 april, inför lanseringen den 3 maj. Exakt vilka återförsäljare och operatörer som erbjuder förbokning på svenska marknaden är i skrivande stund oklart. Prislappen blir cirka 25 000 kronor.

Källa: Samsung Newsroom

Kommentarer
42 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.