Homepod blir billigare – men är fortfarande inte släppt i Sverige

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apples Siri-försedda högtalare Homepod har nu funnits till försäljning i ett drygt år, och trots begränsningar vad gäller funktioner är de flesta överens om att ljudet är riktigt bra.

Nu verkar Apple satsa på att ge försäljningen en skjuts, för företaget har gjort en ovanlig prissänkning i alla länder där Homepod säljs. Numera ligger priset på 299 dollar jämfört med det tidigare 349 dollar. Det är alltså en prissänkning på cirka 15 procent, och kan säkert få fler att ge Apples högtalare ett försök.

Tyvärr finns Homepod fortfarande inte att köpa officiellt i Sverige, och gissningsvis är det högtalarversionen av Siri på svenska som är det som tar tid. I dagsläget säljs Homepod i USA, Storbritannien, Australien, Frankrike, Tyskland, Kanada, Mexiko, Spanien och Kina.

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.