Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu går det att beställa Powerbeats Pro i Sverige

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

Hörlurarna lanserades i USA i maj och precis som där så är det enbart den svarta modellen som går att beställa. Priset ligger på 2 790 kronor och just nu ligger leveranstiden på en till två veckor.

Precis som AirPods har Powerbeats Pro Apples egna H1-chip som gör att du kan aktivera Siri direkt via rösten, ansluta snabbare än med det gamla W1-chippet och ger bättre samtalstid än tidigare. Varje hörlur ger nio timmars batteritid och hörlurarna laddas i det medföljande laddningsetuiet. Vill du läsa mer om Powerbeats Pro kan du göra det här.

Tack för tipset Mathias Severyd!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.