Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AirPods ryktas komma i flera nya färger

Ryktena kring nya AirPods fullkomligt haglar på internet just nu och det senaste budet är att hörlurarna kommer gå att köpa i en rad nya färger.

Apple själva råkade inkludera ett gäng bilder på de kommande hörlurarna i iOS 13.2-betan och bilderna visar tydligt att den snäckformade designen är borta. Istället har de nu istället en in-ear-design som gör att hörluren tar sig in i öronen och ger ett bättre ljud och kan även ta bort ljud utifrån, även kallat noise cancellation.

Det senaste budet är att "AirPods Pro" kommer lanseras i totalt åtta färger där vi bland annat kan välja på ett par vita, svarta, guldfärgade eller midnattsgröna hörlurar. Vi har sedan tidigare även hört rykten om att de kommer klara att ta med på en simtur och prislappen kommer bli högre än nuvarande AirPods-modell med Qi-laddning. När dessa kan tänkas lanseras råder det dock delade meningar om och vissa tror att de kan lanseras redan denna vecka, medans andra rapporter säger lagom till julhandeln.

Undertecknad har dock svårt att tro att Apple kommer lansera hörlurarna i hela åtta nya färger men det hade ju varit trevligt med lite fler färgval.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.