Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Filmic lanserar kamera-app där alla linser kan användas

När Apple i höstas visade upp iPhone 11 Pro-serien så visade de även upp en kommande app vid namn DoubleTake och nu är den här.

Appen är gjord av Filmic och det fina med den är att det går att filma med upp till två linser samtidigt vilket gör att videomaterialet kan bli riktigt ballt och det är bara kreativiteten som sätter gränser. I appen går det att välja exakt vilka linser som ska användas och det går att välja på 24, 25 eller 30FPS (frames per second).

Appen är kompatibel med iPhone XR/XS/XS Max och iPhone 11, iPhone 11 Pro och 11 Pro Max som har iOS 13 installerat. Det finaste av allt med appen är att den är helt gratis och är du sugen på att testa den så kan du ladda ned den från App Store.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.