Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Beastie Boys historia blir dokumentär på Apple TV+

Beastie Boys 40-åriga historia blir film i form av en livedokumentär regisserad av Spike Jonez, kommer till Apple TV+ 24 april.

Den storslagna historien om tre pojkar som ville bli hip-hop-stjärnor och lyckades, en lång resa kantad av framgång och motgångar. Inte minst den tragiska bortgången av bandmedlemmen Adam Yauch alldeles för tidigt.

Spike Jonez regisserar en ny typ av dokumentär för Apple TV+, en livedokumentär på scen där Mike Diamond och Adam Horovitz från Beastie Boys berättar en intim berättelse om fyrtio års vänskap tillsammans, kantat med historiska klipp och tillbakablickar. Detta är något undertecknad ser otroligt mycket fram emot.

Här kan ni se en trailer och glöm inte lägga livedokumentären i din Nästa-lista.

Källa: Beastie Boys egna blogg

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.