Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Magic Keyboard till iPad Pro går nu att beställa

Har du en iPad Pro från 2018 eller den allra senaste så går det nu att beställa det nya Magic Keyboard.

Det nya tangentbordet till iPad Pro kommer utrustat med ett bakbelyst tangentbord och en styrplatta som gör det ännu enklare att arbeta på iPad Pro. Visningsvinkeln med Magic Keyboard är 130 grader och det har stöd för genomströmsladdning via USB-C. Det betyder att du kan fortsatt koppla in din iPad Pro till externa hårdiskar, skärmar och annat.

Lägger du en beställning idag så kommer den levereras under nästa vecka. Priset ligger på 3 695 kronor för Magic Keyboard till iPad Pro 11" och 4 295 kronor till iPad Pro med 12,9"-skärm.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.