Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

ZAGG släpper tillbehör till nya iPhone SE

Den populära amerikanska tillbehörstillverkaren ZAGG och deras bolag släpper nu tillbehör till nya iPhone SE.

Det handlar om skärmskydd från InvisibleShield och mobilskal från Gear4. ZAGG satsar kraftigt på att hålla våra mobiler hela och rena. Samtliga dessa produkter är antibaktreiella och skalen är gjorda i materialet D3O som ska ge ett högeffektivt skyddsskikt som militären, motorcyklister och elitidrottare använder sig av idag.

Skärmskydd med bakterieskydd kostar mellan 249 och 349 kronor där de med större prislapp även skyddar från den blå strålningen som kan vara skadlig och inte minst får oss att sova sämre. Mobiltelefonen sägs innehålla 10 gånger så mycket bakterier som en toalett, så i dessa tider är det inte så dumt att tvätta av den lite oftare eller faktiskt använda ett av dessa skydd.

Även skalen har antibaktreiell teknik och fungerar genomgående med trådlös laddning. Skalen har en prislapp på 299 till 349 kronor och finns även till fler iPhonemodeller.

Ni kan se alla ZAGG:s produkter till iPhone SE här.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.