Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: MacBook Pro 14" lanseras först nästa år

Vi var många som trodde att Apple skulle lansera en uppdaterad MacBook Pro med nytt tangentbord men framförallt en större skärm, men så blev det inte.

Det var många rykten som pekade på att MacBook 13" skulle få samma behandling som MacBook Pro 16" där skärmen utökades men storleken på själva datorn behöll nästan samma mått. Detta lyckades Apple göra genom att dra ned på svarta ramarna runt skärmen. Men MacBook Pro behåll samma storlek på 13 tum och nu påstår Apple-läckaren L0vetodream att 14-tummaren kommer först nästa år.

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo har även tidigare påstått att Apple kommer visa upp en 14" MacBook Pro med Mini-LED i slutet av 2021 så det kanske var den tekniken som Apple ville få till innan vi kan avnjuta en större skärm.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.