Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SteelSeries lanserar ny spelkontroll till Apple-enheter

SteelSeries är tillbaka med en ny MFi-kontroll till Apple-enheter och den heter så mycket som Nimbus+.

Det har nog inte varit helt lätt för bland annat SteelSeries att kränga sina MFi-kontroller sedan i höstas. En av nyheterna i Apples nya operativsystem var att iOS, iPadOS, macOS och tvOS nu har stöd för Playstation och Xbox-kontroller. Men nu är SteelSeries tillbaka med Nimbus+ som i stora drag är en MFi-version av deras tidigare Stratus Duo-kontroll som fungerar med Android-enheter.

Den nya kontrollen har en imponerande batteritid på över 50 timmar och när batterierna tar slut så laddas kontrollen upp med en lightningkabel. De två styrspakarna går att klicka ned och prislappen för kontrollen landar på 69 dollar. Den kommer till en början säljas i Apples fysiska och digitala affärer men kommer tids nog även att gå att köpa på andra ställen.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.