Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Powerbeats Pro kommer att lanseras i lite mer färgglada alternativ

Har du sneglat på Powerbeats Pro men ännu inte slagit till kan det vara värt att vänta om någon av färgerna ovan lockar.

Det är WaveTech som står bakom ryktet att Apple inom kort kommer släppa lite sommarfärger till sina träningslurar Powerbeats Pro. Färgerna som ryktas komma heter cloud pink, glacier blue, spring yellow och lava red. Powerbeats Pro lanserades i april förra året och precis som AirPods så har de H1-chippet för enklare parning och stabilitet. De har även stöd för "Hej Siri" och är iPX4-klassificerade.

Prislappen på dessa färgglada lurar lär bli detsamma som nuvarande pris som i skrivande stund ligger på ca 2 300 kronor.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.