Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart kan du betala en fast summa per månad för VOI

Brukar du hyra en VOI regelbundet så kan det bli rätt dyrt i slutändan men nu smygstartar VOI med ett månadsabonnemang.

Det är en stängd beta som just nu pågår där vissa utvalda användare får åka hur mycket VOI de vill för en fast kostnad, antingen per dygn eller månad. I appen kan vi nu välja att köpa ett 24-timmars pass för 129 kronor eller köpa en hel månad för 599 kronor. När tjänsten lanseras till alla kommer priset ligga på 699 kronor per månad och enbart de som är med i betan får det lite billigare priset.

Det är dock inte helt utan restriktioner utan varje enskild resa får max vara 45 minuter, detta då VOI anser att deras tjänst är till för alla och hela tjänsten går ut på att dela med sig. Det går inte heller att dela med sig av sin prenumeration utan den är låst till en användare.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.