Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan vi sjunga med i Apple Music på Samsungs TV-apparater

Samsung blir allt mer Apple-vänliga och nu blir Apple Music-appen till Samsungs TV-apparater lite bättre.

Har du en modern TV från Samsung så har du redan idag stöd för AirPlay 2, Apple TV+ och Apple Music och den sistnämnda blir nu lite bättre. Samsung meddelar idag i ett pressmeddelande att Apples "time-synced"-funktion nu går att använda. Det betyder att vi kan lyssna på en låt och samtidigt se synkroniserade låttexter i realtid som animeras med musiken.

Det kommer gå att navigera igenom en låt och lokalisera exakt vart refrängen är och försöker du söka upp en specifik låt men inte minns vad låten eller artisten heter så kan du nu även söka på en textrad som du minns ur låten. Funktionen är tillgänglig på alla Samsungs TV-apparater från 2018-2020 från och med idag.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.