Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vi var och smygtittade på Mi Stores första fysiska affär i Sverige

Mi äntrar Sverige med sin första fysiska butik som ligger belägen i Westfield Mall of Scandinavia och vi har varit där och tagit oss en titt.

Den 25 augusti kommer Nordens första Mi Store att slå upp dörrarna i Westfield Mall Of Scandinavia och vi fick idag besöka butiken innan öppning för att ta oss en titt. Butiken ligger en våning under biografen och när vi går in i butiken möts vi av en ljus, stilren design. Sortimenten är inte gigantiskt men de har handplockat sina storsäljare där vi bland annat hittar elektriska scootrar, luftrenare, smarta-hem-produkter med HomeKit-stöd, routrar och mycket mer.

Men för oss Apple-användare så är trots allt deras smarta tillbehör det mest intressanta. Vi kommer kunna köpa både hubb och sensorer direkt i butiken om så önskas och även en bordslampa med HomeKit-stöd och mycket mer. Butiken slår upp sina portar den 25 augusti och de kommer ha en hel del öppningserbjudanden för den som är sugen. Vill du boka en plats på invigningsdagen går det att göra här.

Lästips: Missa inte våra guider och recensioner av Mi och Xiaomis produkter
Vi gör familjelivet lite enklare med Aqara
Vi svalkar oss billigt med Mi Smart Standing Fan 1C
Recension: Xiaomi Dreame V10 - robotdammsugarens bästa vän
Xiaomi M365 Pro - kärlek vid första ögonkastet
Grilldoft och pollen vik hädan - Xiaomi renar hemmet
Aqara, HomeKits bästa vän

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.