Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jon Prosser

Under en Q&A på Twitter avslöjar Jon Prosser både ”Apple Watch SE” och Apple TV 6

Hur låter en Apple Watch i plastmaterial eller en kraftfull Apple TV med egen spelkontroll? Jon Prosser lät avslöjanden dugga tätt när han lät följarna ställa frågor till honom.

Under torsdagen lät Jon Prosser sina följare ställa frågor direkt till honom på Twitter, och svarade på det han påstod sig ha information om. Mängder av frågor strömmades in och Jon Prosser avslöjade att Apple arbetade på en billigare Apple Watch i plastmaterial som skall släppas som ett budgetalternativ. Vidare avslöjade han att en Apple TV 6 är på gång med chippet A12Z som sitter i iPad Pro, för att ha mer kraft till spel. Han avslöjar även att Apple arbetar på en spelkontroll, som antagligen riktar sig till att få Apple TV mer accepterad som ett alternativ till spelkonsol.

Jon Prosser dementerar också gårdagens spekulationer om att Apple kommer att hålla sitt iPhone-event den 10:e september, med motiveringen att det är för nära helgen då journalister i regel är lediga. När frågan om iPhone 12-serien kommer att få 120hz bilduppdatering kom på tal svarade Prosser snabbt med att chansen är liten. Enligt honom kommer även en iPad att uppdateras i september, men avslöjar inte om vilken det rör sig om men troligtvis någon av 10,2 tummaren, Air eller Mini. Tydligen är en ny version av AirPower på gång också. Om vi ska tro på Jon Prosser som påstår sig själv ha rätt i 77,8% av sina avslöjande och har haft rätt både om iPhone SE och senast när iMac-uppdateringen skulle ske, får vi snart se.

Via: Appleinsider

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.