Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Piffa upp din dator med två läckra skärmsläckare

Det finns många sätt att piffa upp sin dator och idag tipsar vi om två av våra favorit-skärmsläckare som går varma hemma hos oss.

Den första är en som har hängt med oss länge och den heter Padbury Clock och är skapad av Robert Padbury. Med denna får vi inga häftiga animeringar eller pampiga färger utan bjuds helt sonika på ett stilrent typsnitt i vitt på en svart bakgrund som visar vad klockan är. Det finns några inställningsmöjligheter där man kan byta till vit bakgrund med svart text och om tiden skall visas i 24-timmars format eller 12-timmars format. För att ladda ned Padbury Clock kan ni klicka er vidare här.

Den andra heter Brooklyn och är skapad av Pedro Carrasco. Skärmsläckaren baseras på animationerna som Apple visade upp under deras event den 30 oktober 2018 från Brooklyn Academy of Music, Howard Gilman Opera House. Om vi går in i inställningarna för skärmsläckaren så kan vi välja att bara visa en eller markera samtliga 62 animeringar som slumpartat dyker upp på skärmen. För att ladda ned Brooklyn kan ni klicka er vidare här.

Vad använder ni för skärmsläckare på er dator? Skriv gärna en rad bland kommentarerna om ni har tips!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.