Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Åsikt: Kan Apple verkligen hålla ett event i två timmar om iPad och Apple Watch?

Två versioner av iPad och två versioner av Apple Watch, i två timmar. Det blir svårt att fylla ut hela eventet om så är fallet.

Idag avslöjade Apple att ett event blir av den 15:e september klockan 19.00 svensk tid. Mark Gurman gick snabbt ut på Twitter och avslöjade att han tror att eventet skall handla om kommande uppdateringen av iPad Air och Apple Watch Series 6. Han avslöjade även att han hittat orden ”Series 6” i metadatan till Apples Youtube-länk för liveströmmen. iPad Air förväntas få en uppdaterad processor och ett yttre som påminner om iPad Pro, Apple Watch S6 förväntas få en blodsyremätare, vissa rykten tror också att en billigare variant av Apple Watch i plast ska lanseras och ersätta Series 3 i Apples sortiment.

När Apple Watch Series 5 presenterades förra året var presentationen över på mindre än 10 minuter, likaså den budgetvänliga iPad med 10.2 tum. Tredje generationens iPad Air fick endast ett pressmeddelande när den lanserades, detta gör faktumet att Apple har planerat in ett event för endast en uppdatering av dessa produkter lite ifrågasättande. När man går in på Apples hemsida har man möjligheten att lägga in eventet i kalendern så placerar den eventet från klockan 19.00 till 21.00. Detta kan betyda att Apple måste hålla låda om produkterna i 2 timmar. Det blir mycket mjukvara att prata om för att fylla eventet under så lång tid.

Samtidigt kan ju större delen av tiden handla om kommande iOS 14, iPadOS 14 och watchOS 7 och att dessa redan lanseras den veckan, innan nya iPhone-modeller släpps. Vissa rykten pekar ju också åt att Airpods Studio kan presenteras under detta event, vilket skulle lämna iPhone eventet med AirTags som enda hårdvaran utöver Apples smartphones. Slutligen behöver det ju inte betyda att Apple håller ett event i två timmar på tisdag bara för att min kalender säger det.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.