Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: AirPods Pro med ny design väntas komma nästa år

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

Enligt källor till Bloomberg så jobbar Apple på ett par AirPods Pro med lite färre funktioner och ett annorlunda utseende. Dessa AirPods Pro skall sakna brusreducering och kommer vara utan den välkända stammen tillsammans med utbytbara gummiproppar. Utan stam skulle dessa påminna mer om Samsungs Galaxy Buds eller Googles Pixel Buds.

Bloomberg skriver också att utöver dessa så är en tredje generations AirPods under utveckling och att båda hörlurar kan släppas så tidigt som nästa vår. Om detta stämmer så kommer det bli intressant att se hur Apple tänker prissätta tre olika varianter av AirPods. På Apples hemsida kostar just nu AirPods 2 495 kronor med trådlös laddning och AirPods Pro kostar 3 195 kronor men går att hitta hos återförsäljare för betydligt billigare priser.

Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.