Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple inför hårdare restriktioner för sina butiker i Sverige

Corona-läget i Sverige är värre än någonsin och Apple har nu valt att begränsa antalet personer i sina butiker ytterligare.

Har du planerat att gå och klämma på lite Apple-produkter i någon av deras egna butiker under julledigheten eller köpa en produkt så är det dags att tänka om. Apple har med rådande Corona-läge valt att minimera antal besökare i deras butiker. Det betyder att det enda sättet att ta sig in i deras butiker är om du har köpt en vara online och valt att hämta i butik eller har bokat en tid för hjälp med en produkt i deras Genius Bar.

Bilden till denna artikel är tagen i våras när Apple valde att stänga butikerna helt och när de väl öppnade upp igen så behövde varje besökare använda sig av mask och fick även ta kroppstemperaturen innan de var välkomna in i butiken. När Apple öppnar upp butiken helt igen framgår inte men det lär nog dröja tills läget i Sverige är förbättrat.

Källa Apple, Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.