Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

STAR kommer till Disney+ den 23 februari

Disney+ ser till att utöka biblioteket för en mognare publik och det kommer att ökas med 300 titlar direkt när Star införs den 23 februari. Men det betyder också att priset ökar det datumet så den som vill kunna utnyttja det för nuvarande pris gör bäst i att köpa ett års prenumeration innan dess.

Disney+ kommer att växa till sig rejält den 23 februari när de utökar sin portfölj av underhållning med Star. Under Star kommer det filmer och serier från Disney Television Studios, 20th Century Studios, FX, 20th Television, ABC, Searchlight Pictures med flera. Detta kommer att betyda att underhållningen mognar en aning och för att inte föräldrar ska oroa sig över att barnen tittar på material för vuxna, har de sett till att lägga till enkla föräldrakontroller för att säkerställa att det är en vuxen som vill se exempelvis en film i Die Hard-serien.

Det är inte bara äldre innehåll som tillkommer med biblioteket av 300 titlar den 23 februari utan direkt från start kommer det finnas en handfull nya originaltitlar som kommer fyllas på varje månad. Ett par av dessa är kriminalthrillern Big Sky från den hyllade manusförfattaren David E. Kelley och Ricky & Morty-skaparnas Solar Opposites. Det blir sista chansen att utnyttja Disney+ för priset 69 kronor i månaden eller 689 kronor per år då priset ökar i sambanden med utökandet av Star till 89 kronor och 890 kronor. För den som vill läsa mer om de kommande titlarna och hur den nya föräldrakontrollen kommer att fungera går det att läsa det på Disney+.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.