Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Arcade släpper pusselspelet Lumen

För dem som är sugen på att börja helgen med ett pussel med story så finns spelet Lumen. nu tillgängligt i Apple Arcade.

I det kluriga spelet Lumen. skall man styra ljus med hjälp av speglar och ljuskällor i en mystisk box som lämnats efter uppfinnaren Mrs. Olivia Maclumen som levde där för hundra år sedan. För varje pussel som klaras av får man en kort inblick i Olivias liv på en mindre bioduk i boxen. Spelet kommer endast till Apple Arcade för enheter med minst iOS 13, tvOS 13, iPadOS 13 och MacOS 11. Mer information och video finns i App Store.

Utöver Lumen. så släpps uppdateringar till multiplayer-spelet Butter Royale med bland annat fyra nya karaktärer och ett nytt spelläge. Även plattformsspelet Rayman Mini får sig en uppdatering med nya dagliga utmaningar från bland annat superskurken Mr. Dark.

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.