Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fira internationella kvinnodagen med Tove Lo på Apple Music

Idag är det internationella kvinnodagen och för att fira det har Tove Lo släppt en exklusiv spellista på Apple Music.

Idag är det fullt fokus på alla fantastiska kvinnor där ute som är ledande inom musikens värld. På Apple Music kan ni idag avnjuta musik från Tove Lo i en exklusiv spellista som hon har tagit fram. I ett pressmeddelande säger Tove:

"Min spellista är full av artister jag beundrar. Kvinnor med ett starkt och unikt uttryck i sin musik som också får mig att vilja dansa. Det är en blandning av låtar som läker hjärtat via dans (Robyn - Missing You) och låtar som jag bara vill skaka rumpa och älska min kropp till (Megan The Stallion - Body)”

Är du sugen på att lyssna på spellistan så går det att göra här. Apple Music Radio kommer idag även ha kvinnliga programledare som berättar om sina historier och det kommer även finnas fyra kortfilmer att titta på.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.