Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Idag kan du förhandsboka AirTags och en färgglad iPhone 12

Lönen är här och passande till det så går det även idag att förhandsboka AirTag och en iPhone i en helt ny färg.

Nu har Apple i sedvanlig ordning stängt dörrarna till sin onlinebutik då vi idag 14:00 kan förbeställa både AirTag och en lila iPhone 12. AirTag har det ryktats om länge och i början på veckan höll Apple låda och visade upp den smarta lilla trackern som har fått gott mottagande av många som har fått testa dem.

Är du sugen på en AirTag så kostar en sådan 350 kronor och köper du ett fyrapack så landar det på 1 195 kronor. Tänk på att den inte har något hål i konstruktionen så vill du fästa den på nyckelknippan så är det lika bra att beställa en hållare till den på en gång. Förhandsbokar du idag så kan du förvänta dig en leverans nästa fredag om du är snabb på köpknappen vid 14:00.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vill du läsa lite mer om AirTag så kan du spana in länkarna nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.