Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac MacPub - 50 gånger per år!

99mac.com har nu mer än 2.400 medlemmar spridda över landet. Vi träffas nästan varje dag via forumen och får höra om glädjestunder och problem. Den enda riktigt personliga känslan kommer ifrån vilken avatar man har valt på sin profil.

Nu ska vi ändra på det!

99mac.com har tagit fram ett MacPub koncept som vi nu ska börja anordna på fyra platser i landet varje månad. Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå har fått äran att anordna varsin MacPub. Det innebär att det alltid finns någon MacPub varje vecka, perfekt för den som är ute och reser mycket i tjänsten!

Vad händer då på våra MacPub kvällar?

- Trevlig samlingsplats för Macfolk, alltid trevligt att diskutera gemensamma intressen.

- Guru:s och/eller Admins kommer att finnas på plats för att berätta mer om 99mac och vår verksamhet.

- Vi bjuder in återförsäljare och/eller tillverkare för att visa upp nya produkter på plats. En utmärkt chans för "switchers" att känna på en Mac och få svar på sina frågor.

- Bilder ifrån respektive arrangemang kommer upp på 99mac i bildarkivet.

Ett rullande schema och information om de lokaler vi bestämmer oss för kommer upp inom kort. Om ni har tips på bra lokaler på någon av ovanstående orter är ni välkomna att skriva en rad i respektive forum:

Du hittar forum för respektive stad allra längst ner på 99mac forumet.

99mac MacPub i Göteborg (förra veckan)

99mac MacPub i Stockholm (igår kväll!)

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.