Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rendezvous blir OpenSource

Apple meddelar att källkoden till Rendezvous nu är OpenSource så att alla utvecklare och företag kan ta del av den nya tekniken och utveckla egna applikationer.

Rendezvous är en ny teknik ifrån Apple som i grunden använder sig av standardprotokoll som IP, ARP och DNS - men som ger användaren en helt konfigurationsfri tillvaro. Din dator kan hitta skrivare via nätverket och/eller Airport som automatiskt konfigurerar sig själva. Apples nya iChat applikation som medföljer MacOX X 10.2 använder Rendezvous.

Apples OpenSource kit gör det enkelt för utvecklare att implementera Rendezvous i programvara för Unix, Linux och Windows datorer och i fristående enheter som skrivare.

För den som känner sig kallad finns källkoden att ladda ner ifrån opensource.apple.com

Läs Apples pressrelease på Engelska

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.