Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Visa vem du är!

Nu har vi öppnat möjligheten att lägga upp bilder på er själva här på 99mac.com!

Om du vill se hur t ex jag ser ut så klickar du bara på den lilla knappen som ser ut så här:

Där hittar du min profil och mina uppgifter.

Om du vill lägga in en bild på dig själv så klicka på "min profil" på menyn uppe till höger. Sedan klickar du på raden "redigera profil".
Där finns det möjlighet att lägga in en URL till en bild på nätet. Observera att du måste ha bilden tillgänglig via nätet, t ex på en iDisk eller liknande.

OBS! Den som dummar sig och lägger upp direkt olämpliga bilder i sina profiler kommer att bli avstängda omedelbart och riskerar att bli av med sitt medlemskap permanent.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.