Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iLove - Ny svensk Mactidning lanseras i Oktober!

Av en slump fick vi nys om att iLove fått utgivningstillstånd av PRV - Sveriges nästa Mactidning. Peter Esse är mannen bakom tidningen - han berättar:

"Målet är att starta en Mactidning som kommer ut åtta gånger per år och vänder sig till konsumenter som är intresserade av Mac, iPod och iPhone. Gärna switchers och personer som är nya inom respektive plattform.

Tidningen kommer distribueras genom utvalda Apple Premium Resellers - först 20st i storstäderna och på sikt genom alla återförsäljare som är intresserade av att vara med.

Tidningen kommer vara kostnadsfri för den som går till en återförsäljare och hämtar ett exemplar - i övrigt är inte priset klart. Intresseanmälningar för individuella prenumerationer är på gång men det kommer dröja ett tag innan det faktiskt går att få iLove i brevlådan.

Vi ser ett radikalt ökat intresse för Apple-produkter och det är anledningen till att vi startar tidningen.

Tidningen kommer inte finnas i tidningshyllorna - utan hos Apple-butikerna av den enkla anledningen att det är där vår läsargrupp finns. Återförsäljarna har haft en exceptionell förmåga att locka nya användare till Apple-plattformarna.

"

Jag frågar Peter vad han tror om konkurrensen från MacWorld som funnits på marknaden sedan tidernas begynnelse:

"Jag anser inte att iLove är en konkurrent till MacWorld då vi vänder oss till en helt annan målgrupp, nämligen de som är nya i Apple-världen. Det är också den gruppen användare som Apple sett sin största ökning".

Bakom tidningen står alltså Peter Esse och designbyrån Gregory. Redaktionen består även av ett antal frilansare.

Första numret kommer i mitten på Oktober och är 52 sidor tjockt. Sajten är inte redo för lansering ännu men när det är dags är adressen: Parkerad hos Loopia Webbhotell

Kommentarer
104 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.