Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya iPod touch och hela iPod-serien uppdaterad

Ni har nog inte missat det vid det här laget: Under onsdagskvällen svenskt tid presenterade Steve Jobs uppdateringar på samtliga iPod-modeller samt släppte den helt nya iPod touch.

Ska sanningen fram så var uppdateringen av iPod shuffle inte så spännande, det var nya färger kort och gott.

iPod nano var desto mera intressant. Ryktena hade stämt fullt ut, det blev en "fet" iPod nano denna gång, med videomöjligheter, coverflow och annat smått och gott. Även det nya gränssnittet som läckt ut visade sig stämma.

Den vanliga iPoden fick äntligen ett eget namn, den heter numera iPod classic. Med nytt gränssnitt och upp till 160 GB hårddisk tar den maxgränsen för antal låter till nya nivåer.

Mest spännande av allt var ändå iPod touch. Tänk er en iPhone, ta bort telefondelen, gör den tunnare och lite mindre, ta bort kameran men behåll wifi-anslutning, Safari, YouTube och, naturligtvis, samma läckra iPod som finns i iPhone - då har ni iPod touch.

Mer läsning:
iPod shuffle: http://www.apple.com/ipodshuffle/
iPod nano: http://www.apple.com/ipodnano/
iPod classic: http://www.apple.com/ipodclassic/
iPod touch: http://www.apple.com/ipodtouch/

Kommentarer
138 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.