Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tävling: Sex iPhone 8GB som priser i ny Office 2008 tävling!

Idag drar vi igång höstens stora 99mac tävling tillsammans med svenska Microsoft Office 2008 - var kreativ och vinn en iPhone 8GB!

Vi har det stora nöjet att presentera en riktigt kul tävling som passar 99mac perfekt: -tävlingen går nämligen ut på att utnyttja din kreativitet i Photoshop eller valfritt bildbehandlingsprogram för att ta fram en smart, snygg, rolig och/eller säljande annonsbanner för nya Microsoft Office 2008 för Mac. Tävlingsförslagen kommer rulla här på 99mac under hösten och alla får vara med i en omröstning - vilket förslag är bäst?

Totalt sex vinnare får varsin iPhone 8GB! Ni läste rätt - vi har fått teamet bakom svenska Microsoft Office 2008 dela ut sex nya iPhone 8GB. Dom första två telefonerna går till dom tävlingsbidrag som fått högst betyg av er medlemmar. Två vinnare kommer utses av Microsoft och ytterligare två vinnare kommer utses av 99mac-teamet.

Reglerna är väldigt enkla och finns på tävlingssidan. Allt som behövs är en .jpg bild i rätt storlek som måste innehålla vissa Office 2008 ikoner.

Vi har tagit fram en topplista där du hela tiden kan följa vinnarbidragen och följa positionerna under hösten. Den 15:e November är sista dagen för att lämna in tävlingsbidragen och den sista November kommer totalt sex personer få ett litet mail i sin inkorg!

Frågor? Kommentarer? Vinnarstrategi?
Låt oss använda denna tråd för diskussioner kring tävlingen tills vidare!

Ett tips: Tävlingsbidragens betyg påverkar hur ofta bidraget visas här på 99.se. Viktningen uppdateras med jämna mellanrum. Ett populärt bidrag som tidigt publiceras har stora chanser att få uppmärksamhet och röster...

Här hittar du tävlingen och alla regler!

Här hittar du topplistan just nu!

Länk till svenska Microsoft sidan för Mac

PS. Känns jättekul att få chansen att dela ut så här många och fina priser - klart största tävlingen i sajtens historia. Ser fram emot att få kora vinnarna!

Kommentarer
175 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.