Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SOS Data Göteborg i konkurs

Göteborgsbaserade Appleåterförsäljaren SOS Data är i konkurs

SOS Data försattes den 11:e Juli i konkurs vid Göteborgs tingsrätt. Konkursförvaltaren Lars Sätterberg vid Ackordscentralen i Göteborg har nu ansvaret för att sammanställa en bouppteckning till slutet av Augusti.

På SOS hemsida hittar vi ännu inte information kring konkursen och telefonsvararen hälsar att företaget har semesterstängt till slutet av Juli.

Från sosdata.se:
Service och Support Datakraft AB, S.O.S. startades 1994.I dag är vi sju personer som arbetar i företaget. Organisationen är helt marknadsanpassad – en avdelning för försäljning, en för service och support med auktoriserade tekniker, en för utbildning samt en administration.

Det finns inga vattentäta skott mellan de olika delarna av företaget. Företagsledningen består av de två delägarna som tillsammans med två anställda bildar styrelse för företaget.

Våra kunder finns till största del i södra och västra Sverige men vi tar uppdrag även utanför dessa regioner.

99mac har sökt kontakt med SOS Data utan svar så här långt. Återkommer så fort vi vet mer!

Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.