Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TEST: Incipio Feather Ultra Thin Case

Ett supertunt skydd till iPhone 4. Incipio Feather Ultra Thin Case är ett minimalistiskt alternativ till Apples Bumper.

Paketet från Incipio innehåller förutom skyddet, två skärmskydd och en mikrofiberduk. Själva skyddet för iPhones baksida samt kanter är under 1mm tunt och gjort av plast (någon polymer). Plasten är inte blank och hal utan mer greppvänlig plast. Skyddet finns i 12 färger samt genomskinligt.

Alla tillgängliga färger

Passformen är riktigt bra och skyddet sitter riktigt tajt runt iPhone, vilket jag tycker är fördel.
Den enda nackdelen med skyddet är att det inte täcker framsidan på din iPhone. De medföljande skärmskydden skyddar så klart glaset på framsidan, men i jämförelse med t.ex. Apples Bumper som även skyddar hörnens framsidor, så finns det en viss risk att iPhonen tar skada om du tappar den och framsidan landar neråt.

Gillar man den här typen av minimalistiska skydd så är det här ett av de bästa jag stött på. Är man lite mer rädd om sin iPhone så kanske ett större och säkrare skydd är att föredra.

Fördelar:
+ Tunt och lätt
+ Många färger
+ Bra passform

Nackdelar:
- Täcker inte hörnens framsidor
Incipio

// Michael Holm, 99.se

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.