Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Grisarnas revansch

SPEL. Rovio tar sig an allas våra favoritfåglar från en ny vinkel med nya spelet Bad piggies. Definitivt ett måste i spelsamlingen.

Finska spelutvecklarna Rovio är tillbaka. De har gjort succé med spelen med de förbannade fåglarna. Har du funderat över hur grisarna tänker och fungerar? Nu är det möjligt att spela från deras synvinkel. Bad Piggies ligger inte alls oväntat på första platsen över betalda appar i App store.

Så här ser det ut i Rovios tidigare succé Angry Birds.

I Bad piggies bygger du mer eller mindre hållbara farkoster som ganska ofta rullar rätt in i högar av dynamit. Det är beroendeframkallande, snyggt och underhållande precis som vi lärt oss att förvänta oss från grannlandet.

Varje nivå börjar med att du får bygga ihop en farkost av olika delar.

Spelet bjuder på 72 nivåer där du får först bygga en farkost åt grisarna och sedan försöka få den i mål hel och hållen för att lyckas få de där tre stjärnorna. I början är det enkla grejer som hjul och boxar som du har att bygga med, men så småningom kan du bygga med fläktar, blåsbälgar och annat kul för att kunna flyga och göra andra nödvändiga tricks. En del banor är väldigt svåra, medan andra är busenkla.

Tyvärr blir det svarta kanter på sidorna i iPhone 5, men det kommer säkert fixas i en framtida uppdatering. Eller hur Rovio?

Korta fakta:
Utvecklare: Rovio Entertainment
Pris: 7 kronor
Version: 1.0.0
Kräver: iOS 4.0 eller senare. Fungerar med med iPhones (från iPhone 3GS), iPod touch (från tredje generationen) och iPad.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.