Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Googles vinst lägre än beräknat - börskursen föll

Google råkade släppa sin kvartalsrapport för tidigt, vars innehåll orsakade viss oro på Nasdaq-börsen. Googles börskurs föll kraftigt under torsdagskvällen, svensk tid, och handelsstoppades efter ett fall på nio procent.

Ett utkast av Googles kvartalsrapport för årets tredje kvartal visade att Googles vinst sjunkit jämfört med tidigare kvartal, och att bolagets annonsintäkter minskar samtidigt som förlusterna för Motorola Mobile dubblerats jämfört med föregående kvartal och uppgick till 527 miljoner dollar.

Googles börskurs från den 16 oktober till idag då kursen rasade nio procent.

Handeln med Google-aktien stoppades i väntan på att en slutgiltlig version av kvartalsrapporten släpps av Google, som skyller på en underleverantör som släppte rapporten utan att den var klar. Bland annat saknades citat från Googles VD Larry Page. Google har för närvarande 53 546 heltidsanställda, vilket är att jämföra med 54 604 anställda i föregående kvartal. Minskningen av personalen har skett i den förlusttyngda mobiltelefontillverkningen som tog med 17 428 anställda från Motorola när Google tog över företaget.

Förhandsversionen av kvartalsrapporten orsakade viss panik på Nasdaq-börsen där Google de senaste åren som regel uppfyllt eller överträffat analytikernas förväntningar, men denna gång var både vinst och intäkter lägre än förväntat.

Mer om Googles kvartalsrapport finns att läsa här.

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.